OM 125 KVADRAT

 
Vi är en grupp konsthantverkare som driver butik och galleri på Södermalm i Stockholm under det gemensamma namnet 125 Kvadrat. Vår vision är att vara ett av landets ledande konsthantverkskooperativ med ett brett utbud av olika material. Vi formger och tillverkar själva våra produkter och vi är ett kooperativ med hög kvalitet och nära kontakt med kunden.

På 125 Kvadrat hittar du svenskt konsthantverk av hög kvalitet som vi medlemmar formger och tillverkar i egna verkstäder och ateljéer. I butiken erbjuder vi spännande konsthantverk för alla tillfällen i glas, keramik, trä, textil, metall samt smycken i olika material. Besök också vårt Galleri med utställningar av våra medlemmar och inbjudna konsthantverkare.

125 Kvadrat bildades 1984. Vi medlemmar turas om att stå i butiken som är öppen veckans alla dagar. Galleriet, som ligger i anslutning till butiken, startade 1999 där medlemmar och inbjudna konsthantverkare får möjlighet att ställa ut.

Vi vill att alla ska kunna besöka vår butik och vårt galleri. Därför är vi noga med bra framkomlighet för barnvagnar, rullstolar och rullatorer i butiken och galleriet och vi har en ramp utanför entrédörren.

VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS!

Postad i