Lorena Sanabria, smycken

Jag designar smycken så att bäraren ska känna sig vacker, speciell och självsäker. De smycken jag skapar ska vara unika, av kvalitet och som är värda sällskap från dag till natt. De ska vara som en amulett för lycka och framgång.

Jag jobbar i min egen verkstad i Stockholm, gör allt för hand och tar hänsyn till miljön både i min design som i min tillverkningsprocess. Huvudmaterialen är sterlingsilver, sötvattenspärlor och ädelstenar. I några av mina design blandar jag ädelmaterial med exotiska frön med spännande form och yta.

Min resa inom silversmide började 2011, då jag studerade ett 1 ½ år Silversmide och Smyckesdesign utbildning på Folkuniversitetet. Innan dess och sedan tonåren har jag skapad bijoux samt arbetat med olika hantverk och uttrycksformer i material som träd, textil och målning.

Lorena Sanabria
KONTAKT: lorenasanabriajewelry@gmail.com
HEMSIDA: www.lorenasanabria.com
TEL: 0728 586 595

Postad i